Rotary Santa Run 2018

Met trots introduceren wij de Santa Run voor alle inwoners van Doorn en omgeving. Met dit evenement in kerstsfeer voor jong en oud, start Rotaryclub Doorn in samenwerking met enkele lokale verenigingen – in navolging van meer dan 60 Nederlandse gemeenten – een jaarlijkse traditie. Als club doen wij hier met plezier aan mee. 

Graag willen wij als clubs de Santa Run op de kaart zetten en het kerstgevoel omarmen. Samen met jou willen wij een geweldige middag organiseren waarmee je onze club én een aantal goede doelen steunt!
Meld je aan!

Op zaterdag 15 december 2018 organiseert de Rotaryclub Doorn voor het eerste jaar in Doorn de Rotary Santa Run, een ‘funloop’ van circa 3 km dwars door ons prachtige dorp Doorn. Het gaat niet om het winnen maar om het ludieke, het goede doel én het plezier van het meedoen. Beeld je Doorn in met meer dan honderd, en als het aan ons ligt wel honderden, Kerstmannen en Kerstvrouwen die als een rood lint door het dorp trekken. Fantastisch toch?!

Daarnaast zal Rotary Doorn ook een aantal doelen sponsoren en/of organiseren. Dit jaar zal dit zijn voor:
– Een leuke middag voor eenzame medemensen op de Heuvelrug
– Een bijdrage voor de Nierstichting voor de ontwikkeling van de draagbare nier, die helpt om nierpatiënten in ons midden meer mobiel te laten leven
– Extra steun voor onze lokale (sport-)verenigingen

Met jouw deelname aan de Santa Run help je ook jouw clubkas. Dus hoe meer deelnemers wij als club werven… hoe beter dit is voor de club.

We hopen dat jij ook enthousiast bent geworden. En meedoet met de Santa Run!
Schrijf je nu in samen met je gezin, familie, vrienden of kennissen voor de Santa Run op 15 december. De starttijd is 15 uur; de start finish zijn op Kerkplein voor het Cultuurhuis in Doorn.

Wat krijg je als je deelneemt:
– Kerstpak met muts en baard, of een kerstjurkje
– Onwijs gezellig middag
– Medaille na afloop van de Santa Run

Wat zijn de kosten?
Kosten zijn tot en met 18 jaar €10.- en ouder dan 18 jaar €15.-
Het kerstpak kun je in volwassen maat bestellen en kindermaat. In de kindermaat is ook een kerstjurkje mogelijk. Geef je keus op bij je aanmelding.

Inschrijven
Via de website van Rotary Santa Run Doorn kan je je inschrijven. Wanneer je op de ticket bestel pagina komt selecteer dan onder ‘distributiepunt’ Zwemclub Woestduin om onze club te steunen!
Meld je aan!

Meer info over het programma kun je medio november vinden op doorn.rotarysantarun.nl.
Of heb je vragen aan ons, stuur ons dan een mailtje of neem contact op via contact

Wij kijken uit naar een mooie Santa Run!

No comments yet.

Geef een reactie

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree